Mina döttrar, Naglar, Vardagsliv

Bubblor och naglar

En blandad kompott

Den här helgen har verkligen inneburit en massa olika saker. Vissa planerade och vissa inte. Men det är alltid kul att det händer någonting samtidigt som det är skönt med avkoppling. Och i helgen har det varit bägge delarna med bubblor och naglar. Men också middag, avkoppling framför tv’n och sol. Men nu är det dax att ta tag i en ny vecka.

Bubblor och naglar

Jag tänkte börja lite bakifrån med söndagen eller blanda lite huller om buller kanske man ska säga. Varför ska man ta allting i rätt ordning istället för att blanda lite. Så efter att ha tagit en lite lugn och skön söndagsmorgon åkte jag iväg till Vällingby. Åkte iväg lite tidigare för att titta lite snabbt på HM på kostymbyxor och vit skjorta. Det fanns en del, men jag hann inte prova så det får jag ta en annan dag. Nu vet jag ju att det finns.

Bubblor och naglar

Sen var det dax för nya naglar och ville både ha något höstigt, men samtidigt inte för mörkt så det fick bli en blandning av allt. Både mörkt, lite färg och sen lite höstigt. Och nu är Nina tillbaka till en början på helger och hon hittar alltid på något kul. Hon brukar få göra vad hon vill efter att vi bestämt färg / färger.

Bubblor

Jag vet inte varför, men jag har alltid tyckt att det är läskigt att öppna bubbel-flaskor. Men jag tycker ju inte om ballonger heller och bägge två smäller ju. Men nu kan jag både köpa och öppna dessa flaskor och i lördags öppnade jag ännu en flaska då vi hamnade hemma hos Michis och Daniel.

Bubblor och naglar

Jag hade tagit med mig min fläderlikör så vi kunde göra en Hugo.

Bubblor och naglar

Sen blev det en god middag som vanligt med både gillning, potatiz, spetskål och andra tillbehör.

Bubblor och naglar