Mat - Sås, Pyssel - hemma, Vardagsliv

Min idé lyckades och en smarrig sås

Man blir glad när man lyckas

För länge sedan köpte jag gardiner som jag. ville hänga upp på altan. Dessutom är dom vattenavstötande. Många sätter upp dom på altanen för att det är snyggt och visst tycker jag att det är snyggt också. Men jag sätter också upp dom för att kunna dra för nu på hösten och vintern. Och jag hoppas att det fungerar. Och min idé lyckades och en smarrig sås blev det igår.

Min idé lyckades och en smarrig sås

Efter att ha sytt en utav gardinerna så insåg jag att dom är så långa och liksom blåser upp. Christer trodde att det skulle ordna sig ändå. Men jag är ju som jag är. Jag ger mig inte och måste testa och det har jag nu gjort. Och min idé lyckades faktiskt. Tom Christer blev lite impad tror jag. Ha ha!

Min idé lyckades och en smarrig sås

Gardinstång upptill och nertill. Dessutom har jag för hand sytt en kanal längst ner som jag trätt in i gardinstången längst ner. Och nu kanske ni förstår att gardinen blåser upp som en liten ballong när det blåser.

Min idé lyckades och en smarrig sås

Men min idé lyckades då jag satte upp denna gardinlina rakt över. Nu blåser gardinen inte upp och linan håller den på plats.

En smarrig sås

Sen måste jag rekommendera en smarrig sås som jag har gjort tidigare. Och jag gjorde den igår igen. Receptet på såsen finns hos Niiinis och eftersom det bara är jag och Christer som äter så gör jag hälften av såsen.

Min idé lyckades och en smarrig sås

Det blev ingen upphetsande bild precis, men gott var det.

I dag fredag och snart helg

Ute skiner solen för fullt. Det är inte i det varmaste laget, men det är bara att ta på sig lite varma kläder och ta en promenad. Och det kommer jag göra lite senare mitt på dan. Sen har jag inte bestämt något annat för dagen. Det är ju fredag! Och sen är det helg då vi ska försöka göra lite nytta inomhus.