Kistamässan, Vardagsliv

Jobbat inför elmässan

Inomhusjobb

I dag är det onsdag och elmässan sätter fart på Kistamässan, Jag har jobbat inför elmässan inomhus denna gång när dom har haft “inflytt” och det har byggts upp montrar i hela lokalen. I måndags var det ganska lugnt men igår var det hur mycket folk som helst.

Jobbat inför elmässan

Det är ganska kul att jobba på dessa inflyttningar för när själva mässan är så träffar man många utav utställarna inne på mässan. Tycker man om service och hjäper till så får man också mycket tillbaka. Och det är väl något som alla tycker om. Både i måndags och tisdags satt jag på servicecenter och hjälpte till med frågor och annan hjälp,

Jobbat inför elmässan

Den mesta jobbet dessa dagar när det är inflyta gör självklart dom som sitter med monterservicen, Men det finns en del som man kan hjälpa till med,

Jobbat inför elmässan

Det som är en stor skillnad när man jobbar vid dessa dagar innan mässan sätter fart är att det kan vara total kaos i lokalen. Tills man kommer in idag när mässan sätter fart och allt är klart. Rent och snyggt och montrarna är klara för att visa upp det dom ska. Och denna gång är det elmässa som innebär el och belysning,

Idag onsdag och imorgon torsdag ska jag jobba utomhus så idag är det lite mer kläder som gäller då det var plus två grader på termometern. Ni som varit på Kistamässan tidigare vet att dom har en stor parkering intill, Men nu är den inte så stor då halva parkeringen är “borta”. Det är ju förberedelser inför “tunneln” genom stan så Stockholms Stad har tagit över halva parkeringen. Det resulterar i att utställare och besökare inte har någon stans att ställa sig. Så idag ska jag vara parkeringsvärd och visa hur dom kommer till Kista galleria och för parkera där. Sen har det arrangerats en buss som skjutsar folk fram och tillbaka under hela mässan.

Vi vaknade till ett brak

I natt brakade det till i huset. Vi hade inte en aning om vad det var då det blev helt tyst efteråt. Hade vi drömt ? Nä, absolut inte. För när jag skulle gå in i klädkammaren för att hämta lite varmare kläder så kom jag inte in, Jag tryckte in dörren för att komma in och såg att hyllan som suttit på väggen rasat ner, kläder på golvet och det som legat på hyllan låg på golvet. Det var bara att krypa in och få tag i något att ta på sig. Så nu har man att göra sen.