Pyssel - Betong, Vardagsliv

Det tog några dagar, men nu så….

Var börjar man?

Jag vet inte hur många år sedan det var som jag mådde så dåligt som jag gjorde natten mellan fredag och lördag. För att inte prata om att spy. Jag tycker inte ens om att skriva ordet. Usch. Och när man är magopererad som jag så är det inte riktigt samma sak. Jag har ju inte nån riktig magsäck att prata om. Och då finns det inte så mycket som kan komma upp om man säger så. Men likväl så måste det ju upp om det är nått “fel”. Och jag har inte en aning om varför jag blev dålig. Det tog några dagar, men nu så är jag 90 % tillbaka. Peppar, peppar.

Det tog några dagar, men nu så….

När jag har varit magsjuk tidigare så brukar man känna sig ganska fit for fight dagen efter. Visst är man lite off, men ändå så man fungerar. Men det kan jag tala om att jag inte gjorde. Christer fick gå upp på lördagsmorgonen och ta hand om hundarna och jag låg kvar i sängen. Jag slötittade lite på tv, somnade om vartannat och efter några timmar gick jag upp. Eller försökte i alla fall. Det blev bara lite dricka och sen sa Christer till mig att gå och lägga mig igen. Jag var helt gone i huvudet, snurrig och orkade ingenting. Sen blev det sängen hela dagen och kvällen.

Det tog några dagar, men nu så....

Orkar jag?

På söndagen åkte Christer iväg till Västerås och jag försökte få igång min kropp. Det gick i fem minuter och sen fick jag sätta mig ett tag. Vad är detta? Jag orkade ta av en strumpa på pumorna jag gjutit i alla fall. Sen fortsatte min söndag så – fem till tio minuter att göra nått och sen soffan.

I går måndag gav jag mig sjutton på att nu får det vara nog. Jag duschade för att pigga på mig. Jag mådde inte dåligt men fortfarande ont i huvudet och gick ut i trädgården och krattade lite och fick lite frisk luft.

Det tog några dagar, men nu så....

Det fick till slut bli tabletter för Christer och jag hade tid för att fixa det internationella ID-kortet så det var gjort. Vi hade beställt tid sen länge tillbaka innan det blir hysteri och alla ska göra det.

Idag tisdag

I morse vaknade jag och hade varken ont i huvudet eller var snurrig. Superskönt. Åkte iväg på några ärenden och har småplocket och tvättat. Ja, lite ont i huvudet klarar man av. Men imorgon ska jag bank mig inte ha ont i huvudet. Då ska jag småfixa lite med pumporna och annat. Och ikväll var det första kvällen sen i fredags kväll som jag både lagade mat och åt. Härligt !