Pyssel - hemma, Vardagsliv

Ordning och reda

Ett steg i taget

Så har jag kommit en bit på vägen. Christer och jag satte igår upp hyllan igen i klädkammaren och jag fortsatte att rensa, “kasta” och hänga upp det som ska vara kvar. Så nu är det ordning och reda i klädkammaren igen. Och två stora sopsäckar blev det som jag ska ge bort i gröna lådan. Bättre att dom som behöver kan använda kläderna.

Ordning och reda

Ordning och reda

Nu ska jag bara fortsätta där uppe så vi kan sätta igång och torka av väggar, ta bort allt annat så vi kan måla nytt och fräscht. Ska bli så skönt att få det gjort då vi pratat om det ett tag men inte visste vad vi skulle göra. Men nu vet vi både färg på väggar och golv.

Ordning och reda

Altanen har fått lite höstmys också !

Ordning och reda

Helg

I dag är det fredag och jag ska iväg en sväng om en liten stund. Vad ? Det får ni se senare. Måste bara kolla innan jag åker vad jag ska göra med min bit av kassler som ligger i kylen. Vad som sen händer i helgen får vi se. Inget är planerat så vi kanske kan sätta igång med rummet där uppe,