Handling, Mina döttrar, Vardagsliv

Ett besök på Costco

Man måste åka dit flera gånger

I går fredag skulle jag och Michis träffas då hon skulle få några saker av mig. Och visst träffades vi, men istället för att åka hem till henne så bestämde vi att vi skulle åka till Cosco som öppnat i Täby. Dom öppnade i veckan så vi visste inte hur mycket folk det skulle vara. Men vi tog ett besök på Costco för att titta runt lite.

Ett besök på Costco

Vi bestämde att vi skulle träffas utanför vid tolv för att för att få komma in måste man bli medlem för 500 kronor. Och på det kortet så får man ta in två personer.

Ett besök på Costco

Jag har bara hört talas om butiken, men visste inte vad butiken skulle ha men hade hört att det både var billigt, men att det också skulle finnas dyra saker. Och det kan jag tala om att det fanns.

Ett besök på Costco

Michis och hennes kompis Mia utanför butiken och Costco nallen. Den fanns också att handla i butiken om man har den platsen.

Väl inne butiken började vi strosa runt i butiken. Hur stor som helst och hur mycket saker som helst. Och vad fanns egentligen inte i butiken ? Jag vet inte. Tycker man om stora julprylar att ha inomhus och utomhus ska man verkligen åka och titta. Det fanns tv-apparater, cyklar, mat…. ja, allt rent ut sagt. Dyrt som billigt.

Ett besök på Costco

Ett besök på Costco

Radvis av amerikanska tårtor

Vi fastnade i butiken där all färsk mat fanns. Det är stora förpackningar så det är egentligen inget för dom som bor ensamma. Jag kan verkligen tänka mig att åka hit om man ska ha en större fest. Eller handla och fylla frysen. Det fanns massor av färdig mat också som man bara kunde köpa och käka på kvällen. För att inte prata om alla frysvaror som jag ville handla. Så nu måste allt ätas upp som finns i frysen för man behöver platsen för att få in dessa förpackningar.

Jag hade inte planerat att handla

Jag ville åka dit för att titta och skulle inte handla något. Men det går ju inte så lite åkte ner i påsen i alla fall. Kaffe som blivit så dyrt blev jag glad över i alla fall då tex på Ica kostar det 149 kronor tror jag och här kostade det 109. Så det var bra. Sen blev det både sparris och Bimi broccoli ( sparris 750 g för 119 kronor ovh broccoli 480 g för 55 kronor ).

Det fick bli lite munkar också för sötsugen också. Ett 18-pack för 119 kronor. Där har ni lite prisförslag för er som var nyfikna.  Men det kommer absolut bli ett besök till ganska snart då vi behöver både “papper” och tvättmedel. Och det hart dom ju där i stora förpackningar.