FRAM bemanning, Kistamässan, Vardagsliv

Jag har gått ur min bubbla

En bubbla kan vara skönt ibland

Alla kan vi ibland hamna i en liten bubbla där man bara vill va och egentligen inte göra någonting. Det har jag varit i helgen. Och stundtals så var det skönt, men det var också lite för mycket tänkande ibland. Det var ingen anledning varför jag var i min bubbla i helgen utan jag kanske bara behövde det. Och så tänkte jag nog lite för mycket också. Jag har gått ur min bubbla nu och idag har jag varit och jobbat. Det var jätteskönt att träffa kollegorna igen.

Jag har gått ur min bubbla

Det har ju inte varit så många mässor nu ett tag utan typ varannan vecka. Och nu när mina dagar på a-kassan snart är slut och man vet att det inte är några mässor i december så började jag tänka lite i helgen. Hur ska man göra nu ? Kommer jag kunna jobba kvar där jag trivs så bra, kommer det bli några jullunch- serveringar nu när vi gått första steget när det gäller servering eller måste jag lägga manken till och se till att få ett annat jobb ? Där har ni min bubbla som jag varit i i helgen plus lite andra saker.

Jag har gått ur min bubbla

Comic Con på Kistamässan

i eftermiddag och kväll har jag suttit i servicecenter på Kistamässan. Det är två dagars inflyttning inför mässan som kommer att vara under fredag till söndag. Och det är Comic Con som jag vet att många känner till. Jag började faktiskt på FRAM bemanning just för ett år sedan och det var min första mässa jag jobbade på.

Jag har gått ur min bubbla

Idag byggdes alla montrar upp och det var några utställare där. Men imorgon kommer det vara fullt med folk som ska fylla sina montrar. Sen kommer det vara fullt på mässan i tre dagar. Och biljetterna har varit slutsålda ett bra tag nu.

Halloween

Vi har inte spökat ut eller gjort något i helgen. Jag gav mina sex stycken pumpor som jag gjort i betong till Michis då dom skulle spöka till lite.