Naglar, Vardagsliv

En trend jag inte visste om

Nya trender hela tiden

Jag har appen tiktok nerladdad men jag sitter inte och lägger in nått eller tittar på den så mycket. Den blev nerladdad för länge sen när en utav mina barnbarn skulle visa nått och så har den varit kvar. Och igår fick jag veta en trend jag inte visste om. En massa influenser och tjejer som visar sina naglar både när dom är klara och när dom blir målade.

En trend jag inte visste om

Så när jag kom till nagelsalongen i Vällingby där jag går så fick jag frågan om dom fick fixa mina naglar som denna trend. Och eftersom jag som vanligt inte visste vad jag ville ha så fick dom göra det. Varför inte?! Det är väl bara kul att få naglar som inte bara är målade med en färg. Inte för att jag brukar ha det.

En trend jag inte visste om

Så här är resultatet och vi valde rött och svart. På tiktok och instagram finns tydligen denna design i alla möjliga färger. Jag fick också se en annan design som var jättesnygg och som jag skulle vilja ha nästa gång. Så för en gångs skull så vet jag vad jag ska ha för design nästa gång redan innan jag gick därifrån.

Några dagar kvar

Just nu är det inte så många mässor på Kista, men det blir väl några dagars arbete till i november. Sen sitter jag och hoppas på att få kanske hjälpa till lite under december vid julluncher då jag och några kollegor har gått första steget i servering. Men vi får se.

I dag torsdag och jag har inget speciellt planerat. Jag har gjort en hel del här hemma så jag kommer nog ta det lugnt och ta hand om mail och annat på datorn. Imorgon ska jag åka iväg till Stockholmsmässan. Inte för att jobba utan för att själv vara besökare då det är “Sthlm Food and wine”. Det ska bli kul att gå runt och strosa lite och smaka på lite gott. Jag kanske kommer hem med något också. Det vet man inte.