Mina döttrar, Vardagsliv

En annorlunda Fars Dag

Men vi får göra nya traditioner

Varje år vid Fars Dag brukade vi åka hem till mamma och Enar och äta något tillsammans. Vi fortsatte med det även efter Enar gick bort, men nu när även mamma gått bort så hade vi ingen plan. Inte från början i alla fall. Så det blev en annorlunda Fars Dag. Men den ändrades efter några timmar in på söndagen. Och det var ganska skönt när man såg alla som skulle fira sina pappor idag. Men det var även många som skrev på sina sociala medier om sina pappor som inte heller finns kvar i livet.

En annorlunda Fars Dag

Då vi börjat fixa på övervåningen med att ta bort dörrfoder och lister så hade vi lite skräp att kasta. Jag hade även varit ute i trädgården på lördagen då det var över tretton grader och rensat lite. Så det blev lite mer skräp i form av trädgårdsavfall också. Så Christer åkte iväg till Lövsta återvinning med det så vi blev av med det.

En annorlunda Fars Dag

Klockan halv sex hade Michis bokat bord på Asian bbq Bistro i Täby centrum där vi skulle äta lite tillsammans.

En annorlunda Fars Dag

Dom har buffe varje dag och vi alla började med lite sushi innan vi fortsatte runt bufféborden. Jag som inte kan äta så mycket fick tänka på vad jag la på tallriken. Men det blev lite sushi, dumplings och annat. Jag hoppade över den där tallriken med kött och kyckling som dom steker på, men smakade av dom andra.

En annorlunda Fars Dag

Ny vecka

i dag är det måndag och Christer har åkt iväg och jobbat. Jag ska fixa lite hemma innan jag också åker iväg till Kistamässan och jobba eftermiddag / kväll. Det är inflyttning på mässan idag och det är två mässor denna vecka. Tisdag och onsdag är det “Clean and Facility” och på torsdag “KVP-dagen”.