Kistamässan, Vardagsliv

Det blev en dag extra

Två mässor samma vecka

Denna vecka var jag inplanerad att jobba måndag, onsdag och torsdag, men det blev en dag extra. Och det tackar man väl inte nej till. Alla timmar är välkomna.  Jag hoppade in igår tisdag då en kollega var sjuk. Och det blev full fart hela dan med en massa olika arbetsuppgifter. Det var jättekul och jag fick en massa energi. Dessutom är det två olika mässor denna vecka så det gällde att veta vilka som hade inflyttning av mässan vilken dag, vilken som hade mässa och vilken mässa som hade utflyttningen vilken dag.

Det blev en dag extra

Veckan började i måndags då den första mässan skulle ha inflyttning.

Det blev en dag extra

Jag jobbade på eftermiddagen och kvällen och satt då i service center och hjälpte till med det jag kunde. Och det passet var ganska lugnt då dom klarade sig själva och monterservicen hade mer att göra. Jag skulle inte jobba på tisdagen för början så åkte hem och tog det lugnt. Och på kvällen fick jag ett samtal med frågan om jag kunde jobba på tisdagen också.

Olika positioner under dagen på min extra dag

I går tisdag åkte jag och jobbade mitt extra pass och skulle stå i garderoben klockan åtta. Vi öppnade och tog emot jackor och väskor – mer än vi trodde. Men det gick bra. Vid elva fick jag gå till köket och serveringen då dom hade ont om folk och hjälpte till att servera en utav dagens luncher – kycklingfilé med grönsaksris och paprikasås. Jag fick också lära mig cafét i mässhallen så att killen som stod där fick lite lunch. Det var jättekul.

Det blev en dag extra

Innan jag gick tillbaka till garderoben så tog jag lite mat och det blev lite blandat från dagens lunch, och kycklingen och paprikasåsen var jättegod. Fisken hoppade jag över men tog lite tomat- och mozzarellasallad som var till den vegetariska risotton.

Kvällen var lugn och Christer och jag var trötta efter dagen och la oss lite tidigare än vi brukar i sängen och tittade lite på tv.

Onsdag och resten av veckan

I dag har jag det ganska lugnt. Jag sitter en trappa ner på mässan på konferensdelen och sitter behjälplig för dom som har konferens. Och idag slutar jag tidigt när deras konferens är slut. I morgon blir det mer att göra då jag har ett längre pass i  garderoben.