Vardagsliv

Det ger motsatt effekt

Vi reagerar olika

När något händer i våra liv vare sig det är positivt eller negativt så reagerar vi alla olika. När det händer något positivt så vill man berätta och glädjas åt det så mycket som möjligt medans andra kanske inte vill sprida för mycket glädje utan håller det för sig själv. Och det är likadant när det gäller något negativt. Och självklart beror det på vad det är för negativt. Är det negativt så man börjar må dåligt så är det många som lägger sig ner och bara vill försvinna. Och jag är nog knäpp i det läget då det ger motsatt effekt. Det gör att jag får mer skinn på näsan och sätter fart i etthundraåttio.

Det ger motsatt effekt

I Söndags hade jag en sak planerad att göra som blev totalt stoppad av snövädret som kom. Jag blev glatt överraskad när jag fick hjälp med att få detta skjutet lite framåt så nu ska det planeras om. Sen har snön fallit sen i söndags och jag har hällt mig inne. Vem blir glad av det?! Och i går så skottade jag framsidan för att kunna få fram bilen överhuvudtaget. Och då det blev plusgrader blev snön tyngre och tyngre, men nu är det gjort.

Det ger motsatt effekt

Christer och jag åkte iväg och handlade lite igår då vi inte gjort det på ett tag och kylskåpet var tomt. Han fick backa in bilen på vår gata då det inte plogats. Och det blev inte plogats förrän vid tio tiden igår kväll.

I morse satte den där jäklar-anamma igång mig och jag gick direkt upp på toaletten för Christer åkt iväg och jobbat. Efter att mitt hår blev förstört av tejpförlängningen har jag låtit det vara. Det har gjort att jag fått en fruktansvärd ful utväxt och det ser rent ut sagt förfärligt ut. Så nu har jag lagt in lite färg för att kanske få bort lite granna.

Vad som gjorde allt i motsatt effekt

Något som gjorde att jag fick ett jäklaranamma imorse var att när mina ord förvrängs och blir något annat i någon annans mun. Att allt vi gjort och sagt inte är värt någonting. Ok, då är det inte det. Men jag ska bevisa att inget av det här gör att jag kommer lägga mig ner och må dåligt. Jag har fått upp en lista i huvudet som jag nu ska ta tag i.