Vardagsliv

Julpyssel inomhus

Jag har hällt mig inomhus hela dan

Eftersom jag börjat julpyssla hemma så hamnar ju sakerna lite överallt. Man flyttar på saker som står i vägen när man vill sätta upp en tomte eller något annat juligt. Och igår hade jag julpyssel inomhus hela dagen. Men nu ska det vara klart tror jag. Och hoppas jag.

Julpyssel inomhus

Granen blev också klädd. Jag hade tänkt bara ha en färg i granen i år, men när jag höll på så fick det till slut bli fler i alla fall.

Nu står alla lådor som julpysslet legat i på altan och idag ska dom ut i förrådet igen. Allt ställdes inte upp i år utan bara så det blev lite juligt i alla fall. Och för att fortsätta när jag ändå höll på så gjorde jag köttbullar också. Jag hade nästan två hundra gram älgfärs i frysen som jag tog fram samtidigt med blandfärs. Sen blandade jag ihop dom så det inte blev så torrt med allt annat. Det blev femtiofem stycken till slut och jag körde dom i ugnen i sju minuter. Sen fick dom svalna på plåten innan jag frös in dom. Christer fick smaka en och dom verkar vara godkända. Vi får se på julafton när dom steks på och får fin färg.

Nytt utseende

Bloggen har fått nytt utseende och för mig som skriver den ser den ännu mera annorlunda ut bakom tangenterna. Så. nu får jag försöka lära mig lite medans jag skriver. Men man lär sig nog under tiden. Men jag kan ju säga redan nu när jag sitter och redigerar att nästan allt har flyttat plats och jag har inte hittat allt än. Ha ha!

Nu är det dax att ställa mig i en dusch och sen fortsätta lite med bloggar och annat så det blir säkert lite mer information lite senare.

Uppdatering

När jag kom så långt som att jag skulle gå in i en dusch så försvann vårt fiber och internet försvann både på dator och mobil. Jag hittade status på open infra där det stod att det skulle vara ett planerat jobb i dag mellan nio till fyra som vi inte hade en aning om. Men nu är klockan tolv och internet är tillbaka – peppar, peppar.