Pyssel, Vardagsliv

Ibland backar man innan man gasar framåt

Dax att jag gasa framåt

Det blev absolut inte en jul som vi varken skulle ha önskat eller planerat. Men Christer och jag gjorde det bästa av situationen med god mat och dryck och avkoppling. Så gott vi kunde ! Vad som hänt är ingenting som jag vill utsätta dom inblandade i utan är helt privat. Men vi har tagit en dag i sänder så mycket kan jag säga. Och ibland backar man innan man gasar framåt och nu tycker jag att det är dax att just gasa framåt.

Ibland backar man innan man gasar framåt

Vissa utav er vet att jag är skribent på Blogbiz.se och nu ska jag starta min enskilda firma. Jag är anställd på FRAM Bemanning och jobbar på Kistamässan i både garderoben, i entrén, på lastgården vid inflyttning och utflyttning av mässorna, har serverat mat i restaurangen och i service center för att hjälpa besökare och utställare. Ja, på lika olika ställen på mässan. Och efter det första steget i serveringsutbildnigen har jag jobbat två pass på Tyrolen på Gröna Lund under deras jullunch. Det här vet redan flera personer, men jag vill ändå berätta det då jag i vanliga fall skriver om mig, min familj och mina dagar. Jag tittar också på om det finns något jobb jag kan sitta hemma och göra då jag har mina hundar att tänka på. Så ni vet var jag finns.

En hobby för avkoppling

Ni har kanske sett att jag ibland sitter ner och håller på med mina “pärltavor” i olika storlekar. Jag har under julen gjort klart en till och det är en del som undrar var jag ska göra med dom. Vissa ska jag skaffa ramar till nu och sätta upp, men vissa vet jag inte. Men det är en avkoppling som är både rolig att hålla på med samtidigt som man får annat att tänka på.

Ibland backar man innan man gasar framåt

 

Christer fick lite blodad tand då han vet att hans chef och dotter bygger stora saker i lego. Så när vi var på Ullared köpte han den blåa vespan som man ser på bilden nedan. Och när han byggt halva så beställde han även den gula Fiat 500 från 1965. Nu är bägge klara så vi får se om det blir några fler. Dom tar ju lite mer plats än mina tavlor. Ha ha !Ibland backar man innan man gasar framåt

Sista veckan för i år och nu ser vi framåt

Tisdag idag och Christer jobbar fyra dagar. Nästa vecka blir det också fyra dagar då det är Trettondags Jul på fredagen. Jag har inget jobb på mässan förrän i slutet av januari så det gäller att hålla igång och försöka hitta annat.