Samarbete

En bra start på dagen

I samarbete med @provivase

En fruktdryck

Jag har fått tillfälle att prova Proviva frukostdryck. Visst kan man dricka den under andra tider på morgonen, men det är ju så gott med ett glas till frukosten. Jag som har en känslig mage fick en bra start på dagen för jag testade denna. Normalt sätt så kan jag inte drick juicer eller andra drycker innan jag har ätit något då dom brukar vara lite starka. Men jag testade denna gång.

En bra start på dagen

Att äta frukost på morgonen är ju väldigt viktigt för oss alla. Jag har alltid haft problem med att gå upp och äta frukost och behöver vara uppe ett tag innan jag äter något. Det har alltid varit så ända sedan jag var liten, men kanske ännu mer sedan jag gjorde en gastric sleeve operation. Och det var efter den operationen som min mage – det som jag har kvar – blev lite mer känslig just för juicer och starka drycker innan jag ätit något.

En bra start på dagen

Jag har nu testat denna Proviva med smak av apelsin. Proviva har släppt tre stycken nyheter och en utav dom var just apelsin. Dom andra två var mango och blåbär.

En bra start på dagen

Apelsinen som jag smakade var inte så där tung som vissa juicer kan vara. Då den är sockerfri och inte har något sötningsmedel så var den inte söt över huvudtaget. Första klunken gjorde att jag saknade det mer lite sötare. Men efter att ha ätit mer av frukosten och fortsatte att dricka så var den faktiskt ok att dricka. Vi brukar köpa juicer till helgerna när jag och min man äter frukost tillsammans och jag vet att min man kanske är sugen på att smaka dom andra smakerna. Till vardags blir det lite mer snabbare frukost och vi äter dessutom olika tider. Men det kan absolut bli ett köp till helgen.