Vardagsliv

Behöver du hjälp som småföretagare?

Det finns folk som konstant ger sig in i nya företag hela tiden vilket gör att man till slut inte tar deras idéer på allvar.

Det finns tex en grupp människor som startar upp nya företag hela tiden och sedan blir delägare med folk de inte känner. Vad vi vet så har alla deras företag gått i konkurs. Något som Donald Trump sa att han ingår ej företag förrän med någon som har gått i konkurs 7 gånger. När han var president tog säkert många honom på allvar och trodde att det han sa var något klokt. Sedan har vi Blondinbella aka Isabella Löwengrip som också gick i konkurs med flera av sina bolag. Sedan när hon väl lyckades så gjorde hon fel beslut och även de som gick bra gick i konkurs. Så vad har vi då lärt oss av detta? Jo ta inga goda råd från varken Donald Trump eller Blondinbella för ingen av dem står kvar på position 1 i något av vad de har sysslat med.

Hela tiden drev folk med ovan personer vilket också visar att ingen av dem har någon Pondus. En person med pondus utstrålar ärlighet och hjälper andra människor att lyckas.

Ett företag ska ej vara som Schack heller utan du ska verkligen planera allt i detalj innan du ens startar bolaget. För Schack matt betyder egentligen konkurs tänk på det.

vaxholm

Tänk på detta för att slippa gå i konkurs

  • Välj dina delägare noga och undersök företag du ska gå in i
  • Ta aldrig snabba beslut utan rådgör alltid med folk och företagare som är klokare än dig och som har mer erfarenhet än dig.
  • Är du i en svår situation så kan du alltid fundera över en företagsrekonstruktion för att slippa gå i konkurs.
  • Kolla upp dina nya delägare på alla bolag så att de inte har för vana att alltid sätta företag i konkurs för då blir det till din nackdel också.
  • Expandera i lagom tack och bygg ditt företag på fast mark.
  • Ha aldrig bråttom med något och ta inte på dig för mycket fasta kostnader
  • Erbjud dig inte att du gör mer än andra i företaget för då kommer de inte heller respektera dig.