Naglar, Vardagsliv

Det har blivit några alla hjärtans dagar

Åren går

Fjortonde februari och det har blivit några alla hjärtans dagar. Ja faktiskt trettioen stycken om man ska vara noga. Och visst följer vi traditionen på. något sätt. Kanske inte presenter till varann som det blev i början, men på något sätt i alla fall. Inte för att jag vet vad eller hur vi ska göra ikväll. Fick en ide när jag vaknade och kanske ska åka och köpa lite sushi? Jag har inte bestämt mig riktigt än. Lite tulpaner kanske? Nu har Christer och jag varit tillsammans så många år så skulle inte han komma hem med något så är det ingen fara. Han jobbar ju hela dagen medans jag är hemma. Det är väl jag som tycker om att fixa nått.

Det har blivit några alla hjärtans dagar

Eftersom det är alla hjärtan så fick mina naglar gå åt det hållet när jag var och fixade dom i söndags också. Hade inte tänkt gå så mycket åt det hållet för dom ska ju ändå se ut så i fem veckor. Men efter att få höra idén om hur dom kunde se ut så nappade jag på idén.

Det har blivit några alla hjärtans dagar

Jag har ju gått och fixat mina naglar på samma salong ett bra tag. Till och med mamma har fixat sina några gånger där när hon levde. Så när jag var där så pratade jag också med Aggi som har salongen. Hon är frisör och brukar komma med lite idéer om hur mina naglar ska se ut. I söndags när jag var där så pratade jag lite med henne vad jag skulle göra med mitt hår. Det var lite saker som hände för en vecka sedan och jag förlorade en hel del hår och min lugg och höger sida av huvudet är helt förstört. Med andra ord så behöver jag göra någonting åt det. Så nu har jag beställt klippning. Jag kan inte göra något åt det och att gå och jobba nästa vecka utan att göra nått har gjort att jag mått dåligt. Nu kommer jag kunna göra det. Så skönt!

Jag har blivit med airfryer

I söndags när jag var klar med mina naglar åkte jag hem. Christer hoppade in i bilen och vi åkte iväg till Barkarby. Vi hade några ärenden och bland annat att gå in på Mediamarkt för att se storleken på olika airfryer innan vi köper en. För det är ju så att just nu är det så många som använder en och jag har varit sugen ett bra tag nu att skaffa en.

Det har blivit några alla hjärtans dagar

Efter att ha jämfört storlekar, vad dom kan och inte kan så bestämde vi oss för en utav dom. Det slutade med att vi också kom hem med en. Varför åka hem och vänta och åka dit en gång till när vi ändå var där? Vi ställde upp den på bänken när vi kom hem och provade också att göra pommes i den på kvällen. Super säger jag bara. Nu ska det bli kul att testa olika saker i den. Hel kyckling och “friterad banan” är jag sugen på att göra men också mycket annat. Jag ska titta på en bok med recept som jag gav vår granne för ett tag sedan tänkte jag.