Vardagsliv

Jag längtar till ikväll

Ska jag äntligen gå ut utan att tycka att folk tittar?

Visst är vi lite knäppa ibland?! Jag kan absolut erkänna att jag är det ibland. Ibland kanske man måste åka iväg och till exempel köpa mjölk, men man. har inte gjort sig iordning. Håret står åt alla håll, man har gammalt smink som man inte tvättat bort och man känner sig inte så fräsch. Man sätter sig i bilen och har tryckt ihop håret i en tofs och när man går i affären så tycker man att folk tittar på en, men det är egentligen bara en själv som tror det. Det trodde jag i helgen. Jag har tidigare skrivit att jag måste gå till frisören då mitt hår har blivit avdraget. Min lugg är typ obefintlig och på höger sida så är det så tunt så det går inte att göra något åt det. Jag längtar till ikväll då jag ska äntligen gå till frisören och försöka göra någonting åt det hela.

Jag längtar till ikväll

Om det är så att man måste klippa av håret så får det bli så. Det är bara hår och jag är inte tjugo år längre. Bara jag får känna mig hel igen och känna att jag har gjort någonting åt saken. Det kommer att kännas skönt och speciellt när jag ska jobba nu i tre dagar. I morgon tisdag kanske man behöver både ha vantar och mössa då det just nu snöar och jag ska stå ute hela eftermiddagen och kvällen på lastgården. På onsdag och torsdag ska jag stå i garderoben och hänga in kläder och väskor som besökare vill bli av med när dom besöker mässan. Då vll man ju känna sig fräsch när man står där.

Jag längtar till ikväll

Många har säkert njutit av blommor som man gav varandra under alla hjärtans dag. Det har i alla fall jag gjort och Christer och jag gav varandra en. Presenter har vi slutat med. Det skulle säkert ha blivit någon om det var något speciellt, men då hade vi nog köpt det tillsammans.

Nöjd med min airfryer

Jag har ju hoppat på det där tåget genom att köpa en airfryer. Vi har tittat runt rätt länge om vilken man skulle köpa och vad man kan göra. Det kommer nya modeller och tips hela tiden så det gäller bara att hoppa på tåget egentligen som vi gjorde. Pommes blir jättebra, förbannade bröd går snabbt och super och nu har jag provat göra gratinerad falukorv i sås och potatisgratäng.

Jag längtar till ikväll

Jag vet inte varför, men potatisgratängen som jag gjorde igår var godare än den jag gjorde sist i ugnen. Var det själva receptet eller vad var det? Inte en aning, men jag kan säga att jag kommer att göra potatisgratäng flera gånger i airfryern. Man kan använda former och annat som man använder i en vanligt ugn, men jag har beställt en bakform som är en form för just den airfryern jag har. Och sen en ställning som man ställer i den. Jag var lite orolig i början när jag inte visste vad jag kan göra i den, men det är ju som en vanlig ugn och man slipper stå och vänta på att den ska bli varm. Det är bara att köra och färgen på allt blir super.