Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

Helgen går så fort

Vi har varit inne

Visst kan man sätta på sig en massa kläder och vara ute, men vi hade inget som var planerat att göra utomhus i helgen så vi har varit inne. Tagit det lugnt och bara gått omkring och pysslat lite med allt möjligt inomhus istället. Helgen går så fort ändå så varför inte njuta lite också?! Det gäller ju att passa på när man kan. Nästa helg kanske blir fullspäckad istället. Vad vet jag. Inte för att vi har planerat något nästa helg, men det kan snabbt ändras. Dessutom blev vi väckta väldigt tidigt på lördagsmorgonen och fick ingen sovmorgon.

Helgen går så fort

Jag hade ändå lite att göra på datorn med att skriva lite och fixa lite heders till bloggar så det gick ingen nöd på mig. Men det blev också lite tvätt och andra saker hemma gjorda också. Och självklart satt jag en stund framför min pärltavla som jag har börjat med. Det är så skönt att kunna sätta sig ibland en stund och koppla av framför tavlan under tiden jag tittar på nån serie på plattan. Och nu har jag ju fått hem fler dessutom så nu har jag att göra lite framåt.

Helgen går så fort

Jag hittade en sida där jag kunde beställa fem stycken tavlor för samma pris som för en två stycken. Visst, det tar lite längre tid, men det var det värt. Så nu har jag fem stycken till med motiv som jag inte har sett hos några andra sidor. Och det gör det lite roligare. Nu är det nog dax att titta på vilka som man ska ha kvar och vissa som jag ska sätta i ram. Med dom färdiga menar jag då. Jag har några stycken klara som ligger på övervåningen.

 

Jag har också fått hem ett galler, form och silikonformar till min airfryer. Gallret är bra då man kan lägga till exempel grönsaker under och kyckling eller annat över. Eller varför inte två stycken varma smörgåsar ovanför varann?! Silikonformar har jag sen tidigare, men dom följde med så det gjorde inget. Och formen trodde jag skulle vara större. Man kan ju använda vilken form som helst som är ugnsfast i airfryern, men jag passade på att köpa en ändå. Det var mycket billigare att köpa det direkt från Philips hemsida än alla andra sidor så det är ett tips om någon ska köpa.

Lördagskväll

Vår lördagskväll inleddes med en god bit mat och ett glas rött. Sen blev det Melodifestivalen. Ja, denna kväll tittade jag medans Christer höll på med sitt pyssel i matrummet. Men han lyssnade i alla fall. Jag tycker att det är kul att höra låtarna, men dom som leder programmet är dom sämsta jag har varit med om. Det har nu varit i fyra lördagskvällar och nästa helg är det semi. Jag tyckte Loreens låt var skitbra och först när hon uppträdde så avslutades det väldigt snabbt, men det var tydligen någon som rusade upp på scenen. Så hon fick sjunga om och gick direkt till finalen. Det var rätt.

Helgen går så fort

Söndagskväll och snart ska det göras middag. Dagen har varit lugn och imorgon ska vi åka och jobba. Jag ska träffa två stycken kollegor på mässan och förbereda biljetter som vi ska dela ut tisdag och onsdag till mässan som är veckan därpå – Fastfodd och Restarung mässa.