FRAM bemanning, Vardagsliv

Cravings på filead apelsin

Det är ju bättre än en massa godis

jag har fått cravings på filead apelsin. Det är så mycket godare än att skala och dra av klyftorna en och en. Eftersom jag har cravings på filead apelsin så brukar jag också förbereda några stycken apelsiner och lägga in i en skål i kylen. I kylen har jag en massa kalla apelsiner så det fick bli en skål. När jag var i affären häromdagen hade min Ica butik en massa påsar för tjugo kronor där dom lagt i kantstötta frukter och grönsaker. I nästan alla påsar låg det apelsiner så jag tog en jag med.

Cravings på filead apelsin
Filead apelsin

Den här apelsinen var ganska liten, men gott var det. Slut är det också.

Fastfood mässa

I veckan har jag åkt runt med tre kollegor från FRAM Bemanning där jag är timanställd och delat ut biljetter till nästa veckas mässa i Kista. Det är för dom som jobbar inom restaurang, café och fastfood. Vi har försökt beta av så stora områden som vi kunnat. och åkte både ut mot Skärholmen, Kungens kurva, söder, Täby och inne i city.

Cravings på filead apelsin

Eftersom det är så sällan som man åker till alla dom här ställena så var det rätt kul att åka runt. I stan har jag inte varit på evigheter och man såg en massa butiker som man inte sett förut. För att inte tala om hur gott det luktade överallt där vi gick in. Det var ju bara på restauranger och caféer som vi gick in och i vissa restauranger ville man inte gå ut ur när man såg deras gästers tallrikar. Vi körde på och det blev faktiskt inte nån frukost på nån utav ställena. Vi ville ju dela ut så många biljetter som möjligt och vi delade ut mer än dom vi var tillsagda att dela ut från början.

Cravings på filead apelsin

I city var det en hel del turister, tror jag att det var i alla fall. Turist-butikerna var inte lika fulla som restaurangerna, men det berodde nog på att det var lunchtid vi var ute i och delade ut.

Jobbar på mässan nästa vecka

Nästa vecka är det som sagt mässa i Kista. Det är på onsdag och torsdag, men jag jobbar måndag till torsdag. Jag ock Elisabeth är “vakter” för containrarna där all mat kommer att finnas. Så det blir till att ta på sig varmt för nu blir det kallare ute igen. Typiskt säger jag när det har varit så fint väder i veckan. Det är det väl idag också, men det blåser som bara den så jag kommer hålla mig inne.

Det blir en dag framför datorn, fixa med mina plantor jag satt och ikväll lite god mat-hoppas jag-och sen semifinal på mello. Det är tradition här hemma och jag har tittat på det så länge jag kan minnas. Även om jag inte tycker om årets programledare som inte är roliga över huvudtaget. Det finns säkert folk som tycker dom är det, men inte jag. Smaken är som baken så att säga.

-nu kom jag på att jag glömde en sak igår när jag var i affären. Vi har korvbröd hemma och jag tänkte att jag skulle köpa chorizo korv till lunch, men inte då. Man kanske ska ta sig en snabb tur fram och tillbaka?!