FRAM bemanning, Kistamässan, Vardagsliv

Från fint till fult igen

Men det är ju snart första maj

Förra veckan var det så skönt väder. Jag jobbade bland annat ute på lastgården i det fina vädret på Kistamässan och kunde njuta lite. Vädret fortsatte att vara fint och i fredags när jag var ledig passade jag på att sitta i solen efter att ha varit iväg på lite ärenden. Sen fortsatte helgen med fint väder och vi passade på att fixa lite ute i trädgården och Christer bytte däck på vår bil. Vi har ju inte dubb så det har inte varit någon panik, men nu är det gjort. Det har gått från fint till fult igen. Igår vaknade vi till ett sämre väder och det kommer det också att bli i veckan. Så tråkigt, men det är ju snart första maj och då brukar det vara fult väder.

Från fint till fult igen

Alla känner väl igen svt’s bulibumpadrake som förra veckan stod på Kistamässan. En drake som många tog kort tillsammans med. Varför den stod på mässan var för att det var mässa för alla som jobbade inom skolan.

Planerar lite

I helgen har det planerats lite både när det gäller vår trädgård och inomhus. Jag hoppas att alla planer som vi vill göra slår in. Så därför kommer jag inte berätta vad det är utan när dom görs så kommer jag berätta. Det som jag i alla fall måste börja med är att plantera om dom plantor som jag har lyckats få upp frön frön. En del blev lite torra och klarade sig inte, men det är bara att ta nya tag. Eftersom det gått från fint till fult igen så kommer plantorna att få stå inne ett tag till.

Från fint till fult igen

Nu när det är varmare ute-eller har varit i alla fall-så är man ute mer och då ligger pärlandet lite åt sidan. Denna pärltavla har i alla fall fått sig en ram och min “toalett-mops” sitter nu uppe på toaletten som planerat. Jag har en del tavlor som också är klara och som jag ska köpa ramar till. Jag som har letat efter ramar på olika sido., Jag har nog gjort det lite mer svårt för mig själv än jag behövt. Gallerix har dom flesta tavlorna som jag faktiskt behöver så nu ska jag skriva upp storlekarna som jag behöver och se till att dom blir inramade.

Det blev ett lite rörigt inlägg med lite blandad info, men ville “tala om” att jag lever och har nu fått tillbaka min energi. Jag ser nu mer framåt än vad jag gjort på länge.