Vardagsliv

Dags att ta fokus

Det har varit en berg och dalbana av känslor

När man tror att man har sitt på det torra så sk…. det sig totalt. Det känns som dom senaste åren har varit likadana. Vi har planerat vissa saker och sen har det gått åt andra hållet, och nu har det gjort det igen. Tills jag kände i helgen att nu är det dags att sätta ner foten. Nu får det vara nog och dags att ta fokus. Vi är inte tjugo år längre och vill kunna göra det vi planerat och vill på vår ålderdoms år. Varför ska det vara så svårt.

En blandad kompott

Sedan senaste gången jag skrev så har det varit mycket blandade känslor, man har gjort det man ska utan att känna en egentlig kärlek på det man gjort. Självklart har det funnits guldtillfällen när vi har varit ute på middag med bekanta, jobbat och planerat i trädgården.

ta fokus

 

ta fokus

Nu ser vi framåt – ta fokus

Helgen var min milstolpe där jag bestämde mig. Eller bestämde åt oss kan man nog säga. Vi satte oss ner och pratade om det vi vill göra, ska göra och det allra viktigaste: nu koncentrerar vi oss på OSS och är det någon som har problem med det så får det stå för dom. Sorry for you-vi vill leva och må bra. Det vi också har gjort är att planerat vår trädgård så vi kan ha en bra sommar där. Sen ska vi fixa lite inomhus med sådant som vi inte gjort. Nathis har fått studentlägenhet då hon nu pluggar på distans. Det är bra då hon också har skaffat hund. En hund som är lite för stor för vår familj. Han är jättesnäll, men går inte ihop med mina hundar. Inte ens Under, men det är nog för att han är gammal och Herkules “liten” och vill leka.

ta fokus

Plan idag

Ute regnar det, inte mycket men ändå. Visst behövs det, men när solen äntligen har varit framme några dagar så vill man att den fortsätter värmer. Då får man passa på att göra saker inomhus istället och det kommer jag göra idag. Plus att jag ska åka till Vällingby och fixa mina naglar.