Naglar, Trädgård

Ibland kan jag hugga till

Ibland måste man säga ifrån

Det är absolut inte vanligt att jag blir riktigt arg och måste hugga till ibland. Så blev det i alla fall nu och jag var bara tvungen. Jag har beställt en “sak” och allt har gått enligt vad sidan sagt med orderbekräftelse och information. Såg att det ska vara fyra stycken kolli, men sen tog det stopp. Ingenting uppdaterades och jag var till slut tvungen att ringa och kolla vad som hänt. “Vi har bara fått två kollin och inväntar resten”. Det var förra veckan det. Denna vecka ringer jag igen då det är samma sak-ingenting uppdaterat. “Vi har fortfarande inte fått in dom resterande kollina”. Jag bad dom då skicka ut dom två dom fått in för att kanske sätta igång vårt projekt.

Jag fick hugga till lite i telefon

Självklart var det som levererades dom två kollina som vi inte behövde först utan sist. Typiskt! Tittade igen på min leveransstatus och ser att ett till kolli kommit till transportören och detta kommer nu att levereras idag. Så nu sitter jag här och håller tummarna att det är rätt kolli som kommer. Dessutom är det sista kollit på väg och personal i Rosersberg har fått info om att titta efter det innan dom åker ut med det tredje. Rörigt? Ja, fråga vad jag tycker. Ha ha!

hugga till

Denna pall får nu stå här på garageuppfarten tills det kan öppnas.

Naglarna är fixade

Ute skiner solen och det börjar bli varmare. Christer är och fixar med sin jobb-bil och jag tar det lite lugnt ett tag. Eftersom det är sommar-snart- så var jag och fixade mina naglar i tisdags. Nina som gör mina naglar tog fram en gul färg och för att göra den ännu gulare så har hon även målat vitt under. Man lär sig alltid något nytt.

Vad dagen kommer att erbjuda idag beror på leveransen. Kommer rätt eller får jag vänta ytterligare till måndag för att sätta igång. Det finns alltid att göra så jag kommer inte bli sittandes i en stol hela dagen. En stund kommer det självklart bli.