Trädgård

Jag har blivit med växthus

Det har varit mycket pyssel

Nu är det ett tag sedan jag var här inne och skrev. Jag har blivit med växthus så det har varit mycket med det. Efter tre stycken leveranser så fick vi alla delar och vi kunde bygga ihop det. Jag har också flyttat om allt där inne flera gånger för att få det som jag vill och att det ska vara så luftigt som möjligt. Det blir nog mer flytt av krukor under sommaren också då det finns saker som måste planteras om. Det är bara kul och jag ser fram emot att se allt som växer och frodas.

Mitt växthus

Efter att ha tittat runt ganska länge så bestämde jag mig för att skaffa ett som var lite större än vi pratat om. Det är inget jättestort som många andra har, men det räcker gott och väl för mig. Det får plats med mer än vad jag trott och det blev ett på 6,2 kvadratmeter.

växthus

Vi har lagt sten runt huset och köpt en “gräskant” så att dom ligger på plats. El är indraget så nu lyser det fint på kvällen också. Jag kommer tillbringa mycket tid här inne för att pyssla om allt som finns där inne.

Det växer och frodas

Jag kommer nog att köpa något mer att ha i växthuset, men just nu finns det olika sorters tomater, gurka, squash, paprika, chili, sallad och en del annat.

växthus

Tomaterna har börjat blomma, men jag har en hel del som inte gjort det än då jag har sått i omgångar. Det blir nog tomater under hela sommaren.

växthus

Detta är som en hel del annat i mitt hus-ett test- som jag inte provat förut: vattenmelon. Jag ska försöka få det att växa enligt konstens alla regler. Sen kan man ju hoppas på nån melon i alla fall.