Vardagsliv

Varm natt

Både sol och regn

Vädret har varit hysteriskt i helgen och vi har haft en varm natt. Både Christer och jag vaknade vid tre i natt och sen var det hopplöst att somna om. Jag gick upp och satte på fläkten då vi hade tjugofyra grader i rummet. När vi gick upp efter drygt två timmar så hade det gått ner till tjugotvå grader. Ute var det tretton.

Efter en regnig eftermiddag blev det en varm natt

I helgen har man inte riktigt fattat vad det skulle bli för väder. Nästan timme för timme tycker jag. I lördags blev det ordentligt varmt. Jag stod inne i växthuset en hel del och rensade bort lite vissnade blad på tomaterna, rensade lite och försökte ordna så att allt såg bra ut. Jag var också tvungen att sätta mig på altanen under några tillfällen för att få lite skugga. Det var en superdag i alla fall. Värre var det väl igår när vi fick en störtskur som hette duga och på några sekunder fick vi ner 7 millimeter. Det var efter det sim det blev en varm natt.

varm natt
Jag hann ta fram kameran denna gång då humlorna tycker om mina solrosor

Är jag klar i knoppen?!

Helgen är över och det är ny vecka. Jag har inte jobbat nu på ett bra tag så nu börjar tankarna komma igen om man ska börja söka jobb. Jag vet hur svårt det var förut när jag verkligen sökte då jag vet att jag har åldern emot mig. Tankarna snurrar och efter att ha sovit i typ tre timmar blir tankarna lite annorlunda eller vad man nu ska kalla det, Det märks till och med på det här inlägget. Jag kanske inte är helt klar i knoppen. Ha ha ! Jag ska snart ta mig en härlig dusch och så får vi se om både humör och tankar blir bättre.

varm natt
Min lilla soldyrkare Robbi har legat och spanat i trädgården så fort solen varit framme