Naglar

Lite egentid

Några lediga dagar och jag har fixat både naglar och ögonbryn

Jag har tagit mig lite egentid på dom dagar jag har varit ledig. Det var både dax att fixa mina naglar som växt på sig och skulle få lite ny design. Sen har jag skjutit på att fylla i mina ögonbryn alldeles för länge nu och kontaktade henne som gjorde mina sist. Så innan jag sköt på det ännu längre så bokade jag tid.

Min första egentid innebar ny design på naglarna

När jag fixar mina naglar på Salong Shades i Vällingby går jag alltid till samma tjej-Nina. Hon tycker om att designa naglar och kommer alltid på nya förslag som hon sett eller kommit på. Morgonen när jag skulle göra naglarna tänkte jag titta runt lite på nätet och se om jag kom på nått själv. Men telefonen ringde och jag hann inte.

egentid

När jag kom till salongen så fastnade jag för bruna färger och för första gången på länge så var det jag som valde färg. Sen blev det “magneten” och Nina la på ett guldstreck. Riktiga höstnaglar.

Min andra egentid blev mina ögonbryn

För ett tag sedan tatuerade jag mina ögonbryn hos en tjej i Gustavsberg. Då hade jag tidigare provat på microblading men blev inte nöjd. Fick tipset av min uppfödare och vän Maria. Jag blev mycket nöjd över resultatet, men sen ska man också fylla på dom efter ett tag. Det var väldigt mycket som kom emellan och sen blev det sommar. Då ska man inte tatuera sig för då kan man inte sitta i solen. Nu blev det äntligen dax så jag åter igen kan slippa fylla i dessa ögonbryn varje dag. För jag har aldrig haft ögonbryn egentligen. Dålig hårväxt både på huvudet och med andra ord överallt.

egentid

En bild på väg mot Gustavsberg “utan ögonbryn”!

egentid

Resultat av nytatuerade ögonbryn. Nu blir det att se till att inget smink hamnar på dom för att inte bli infekterade. Tvätt varje morgon och kväll och smörja in dom efter tvätt i en vecka. I fall det blir skorpor kommer det se ljusare ut men som sedan mörknar på igen. Jag är jättenöjd.