Arbete, Naglar

Jag brukar bjuda på mig själv

Jag gör det bara och många gånger är det ok

Det är många som tror att jag brukar bjuda på mig själv jämt och ständigt. Så är inte fallet då jag för några år sedan inte gjorde det. Det är en hel del som har hänt i mitt liv dom senaste åren och det är nu som jag äntligen blommat ut. Jag är den där knäppa Nettan igen som jag var när jag var yngre. Det känns väldigt skönt och jag hoppas att dom som är omkring mig också tycker det. Annars så hoppas jag också att dom säger till: “nu blir det lite för mycket”

Ett exempel på när jag brukar bjuda på mig själv

Idag stod jag i garderoben på Kistamässan under dagen. På eftermiddagen var det en man som av någon anledning skvätte ut sin kopp med kaffe precis utanför garderoben. Min kollega Elisabeth gick iväg för att hämta “städ” för att torka upp det innan någon halkade i det och gjorde sig illa. Jag gick ut och ställde mig ovanför pölen för att ingen skulle missa den. Det jag inte tänkte på att det såg ut som om jag stod och hade gjort en “olycka” själv. Jag hade en tjej som gick emot mig som tittade på pölen och sen upp mot mig. Det är jag i ett nötskal.

Jag brukar bjuda på mig själv

En stor mässa på Kista

Idag onsdag och torsdag är det Elmässa på kistamässan. Det är en stor mässa och det har varit flera dagars infyllt. Jag har stått på lastgården och tagit emot leveranser i flera dagar med goa kollegor och jag stod även där imorse i två timmar för att släppa in utställare och leveranser. Kallt var det, men det finns ju bara dåliga kläder och inget dåligt väder.

Jag brukar bjuda på mig själv

Imorgon är det sista dagen på mässan och jag kommer att ta emot kläder och väskor i garderoben och sen jobba lite på lastgården också då alla ska packa ihop. Sen blir det en extra dag på fredag och hjälpa till med godsutlämningen.

Det blev lite halloween naglar men ändå lite neutralt

Jag har också fixat till mina naglar då det var dax. För att jag inte ska få för inspirerande halloween naglar som jag ska ha ett tag blev det en kombo av neutrala naglar samtidigt som det blev lite halloween.

Jag brukar bjuda på mig själv
Bild lånad av Salong Shades

Spindlar och spindelväv ser vi väl året runt så varför inte göra en kombo.