Vardagsliv

Jag har hållt mig inne

Ett evigt snurvlande och hostande

Den senaste veckan har jag hållt mig inne. Jag vaknade förra lördagen och mådde inte så bra och sen har det bara fortsatt. Sen i söndags har jag hostat och snurvlat och mina magmuskler har fått jobba. Därför har det inte blivit så mycket gjort här hemma.

Fixa i tio minuter och vila

Det var ganska skönt att vara inne en vecka för det var ju ganska kallt ute också. Det som har varit vackert är att allt blev vitt och fint. Vissa dagar var det så kallt så det till och med var disigt i luften fast det inte var disigt. Jag vet inte hur jag ska förklara det.

Även om jag varit rejält förkyld har jag försökt få till lite julstämning här hemma. I år blir det inte en massa olika färger utan en ganska neutral jul här hemma. Mycket vitt och grått har det blivit.

Det har varit andra advent och julen närmar sig. Det blir en lugn jul som vi haft nu i några år när vi inte firar på samma sätt längre. I dag blir det till att fixa till mina naglar. Det är fem veckor sedan och sen får vi se vad veckan har att erbjuda. På torsdag ska jag och Elisabeth till Kistamässan på olika tider och träffa projektledare och ha ett uppföljningssamtal. Lussebullar har det inte blivit bakat heller så smöret står framme så vi kan få oss några. Sen finns det självklart andra saker som jag skulle vilja göra. Jag ska försöka göra så mycket jag känner för, hinner och orkar: gjuta, göra godis, göra köttbullar och nästa vecka ska det göras inlagd sill.