Naglar, Vardagsliv

Lucia

Ikväll tänds min lucia

Mamma har haft en stor lucia stående i huset i alla år som jag kommer ihåg. Jag tog över denna för ett tag sedan av mamma och ikväll ska hon tändas. Hon är inte den vackraste, men jag har vuxit upp med den så därför stannar den i familjen. Många är nog på skolor och fritids och firar luciamorgon som man gör när man har barn. Eller så är det luciamorgon på arbetet. Eftersom jag varken har det ena eller det andra får det bli lite lucia ikväll istället när Christer kommer hem.

Nu när man börjar känna sig lite mer “normal” i kroppen så kanske det är dax att sätta lite fart här hemma. Det finns ju alltid saker man vill göra innan jul. Eller tankar på nyårsafton. När det gäller den saken så var jag i måndags och fixade mina naglar. Som vanligt visste jag inte vad jag ville ha utan ville ha både jul och nyårs tema. Och det blev det till slut med samarbete med Nina som är så duktig för att få till det.

Lite jul- och nyårstema

Varför sökte jag inte på en gång

Under tiden som jag har varit förkyld och känt mig lite hängig så har jag ändå varit inne och tittat runt på jobb. Sparat dom för att söka vid ett senare tillfälle. Varför? Det är ju bara att söka, men hade väl svårt att få till bra ord vid tillfället. Nu satt jag hela kvällen igår och tittade runt tills jag blev helt snurrig. Så imorse skickade jag iväg en ansökan om ett kundtjänstjobb på 75% inne istan. Hade planen att börja nu på en gång på morgonen och fortsätta, men det är ju bättre att det får gå n ågra timmar så kanske det kommer in lite mer. Så ska försöka passa på att göra lite andra saker nu på förmiddagen först.