Vardagsliv

Ibland blir det inte som man tänkt

Vi trodde att det skulle bli lättare med åren

Julen närmar sig med stora steg och dom senaste åren har det blivit lite annorlunda i vår familj. För drygt sex år sedan somnade Enar in och julfirandet blev lite annorlunda. Efter att mamma sedan somnade in för drygt två år sedan blev det ännu mera andra julfirandet. Det verkar fortsätta i vår familj tyvärr. Det är så mycket som händer och även idag vet jag inte hur denna julafton blir. Det är självklart inte något som jag önskar men ibland blir det inte som man tänkt. Jag är glad att jag har Christer vid min sida och att vi fortfarande är starka tillsammans efter trettio år tillsammans.

Stress- eller vanlig huvudvärk

Även om julafton blir som den blir så finns det saker som ska handlas i matväg och det hade jag planerat idag att fixa. Det blev inte så tidigt som jag tänkt då jag fick huvudvärk. Den blev värre ju mer klockan blev och jag tryckte i mig en tablett. Sen var det bara att hoppa in i bilen och åka iväg. Jag är glad att jag hade skrivit en lista för dom där “extra” sakerna man brukar komma hem med hamnade inte i mina påsar idag. Jag gick mer i dvala och handlade det som vi bestämt.

Huvudvärken försvann senare under dagen och jag kunde planera lite bättre. Vi kommer att göra det bästa av allt som vanligt.

Vi får se om vi får till det

Christer är ledig i mellandagarna och då ska vi försöka ta tag i övervåningen som vi inte har kunnat / orkat / lagt åt sidan ett tag nu. Det finns en del att göra så det ska bli kul att se hur allt kommer att bli till slut. Men jag ser fram emot att fixa till allrum / hundrummet och vårt gästrum med både nya färger på golv och tak och en myshörna i gästrummet ifall nån vill sova över och som vi också kan utnyttja själva.