Arbete, Pyssel och hantverk

Första veckan snart slut

Nästa vecka är nog alla tillbaka

Första veckan på detta år är snart slut och nästa vecka är nog alla tillbaka. Många har varit lediga och det har tydligen märkts i trafiken. Jag har varit inne denna vecka då det både snöat en hel del i början av veckan och att jag inte har haft några ärenden. Christer däremot har märkt att många fortfarande har varit lediga när han har varit ute och kört då han jobbat.

Projekt renovering och målning i veckan

Vi började i måndags med att börja måla väggarna i allrummet som jag skrev om i förrförra inlägget. Idag har Christer börjat med målningen i trapphuset som inte är en så rolig sak då det är ganska högt. Men vi har gjort det en gång tidigare så det ska gå denna gång också.

 

veckan
Nymålat

Jag har målat klart mammas hörnskåp som varit brunt så det passar bättre in i matrummet. Nu får det stå och torka det sista därav dom öppna dörrarna. Jag vet att det är slarvigt målat runt glaset men jag struntade i att tejpa så det får jag ta när det har torkat klart.

Vad händer nu framåt?

Som många vet har jag varit anställd på ett bemanningsföretag som har “haft hand om” om Kistamässan och där jag har jobbat när det varit mässor. Jag har trivts som bara den med både att jobba där och med dom jag jobbat med, men nu blir det lite annorlunda. Kistamässan har bytt ut bemanningsföretag där jag också nu är anställd, men jag vet inte hur det kommer att bli i fortsättningen. Det känns lite oroande kan man säga. Och det är något jag måste ta tag i nästa vecka.

Visst skulle jag vilja ha ett jobb där jag vet när jag ska jobba hela tiden och vara säker på en inkomst, men hur lätt är det i dagens läge?! Jag är i fel ålder även om jag har många års erfarnehet, men företag i dag vill ha yngre personer då dom är billigare. Det är en konstig värld just nu. Men jag kommer lägga det åt sidan i helgen och ta tag i det nästa vecka.

Hoppas ni får en underbar lördag och söndag så hörs vi nästa vecka ! Kramiz på er !