Pyssel

Renovering fortsätter

Det är så skönt att vi har satt igång

Då vi den mesta tiden är på undervåningen så har övervåningen blivit åtsidosatt av många anledningar. Men nu har vi satt igång och vår renovering fortsätter. Hål i väggen i allrummet är borta, väggarna är tvättade och målade i ny färg och nu fortsätter vi med golvet.

Jag älskar vår renovering

Vi flyttade in u vårt hus 1994 och renoverade då det som verkligen var tvunget. Och när man har hus så slutar ju aldrig renoveringarna utan dom fortsätter hela tiden. Nu har vi börjat med övervåningen och tagit tag i övervåningen och det första rummet är allrummet där Robbi och Under sover på nätterna.

 

renovering

Väggarna är målade och på kortet ser färgen lite mörkt ut. Jag har idag målat kanterna runt hela rummet som inte får plats på kortet. Men jag tycker om att måla. Inte Christer.

 

renovering

Även om Christer inte tycker om att måla så ville han rolla. Jag tror att han tycker om att det går snabbt och inte det där petandet och nogranheten som jag tycker är kul.

Nu är golvet målat en gång. Imorgon kommer jag måla kanterna igen, Christer rolla och på måndag kommer jag rolla sista gången.

Sen blir det fortsättning med lister runt hela rummet och dörrfoder. Dessutom ska jag måla ett skåp som mamma hade i samma färg som väggarna så det smälter in. Hundarna ska få nya hundsängar så det blir snyggt och rent. Dessutom ska jag äntligen få fönsterbräda vid fönstret och en gardinstång. Förhoppningsvis blir det ett fint rum innan vi fortsätter med nästa som är “gästrummet” och Nathis gamla rum.