Naglar

Så var det dax igen för naglarna

Man måste prioritera sig själv ibland

Även om jag inte har jobbat på ett tag så finns det vissa saker som jag vill och gör varje månad. Och det är att fixa mina naglar. Visst är det en lyxsak som många säkert tänker, men det är också det enda som jag egentligen gör för mig själv. Alla är vi olika. Så nu var det dax igen och fixa naglarna.

Första gången på länge

Natten innan jag gjorde mina naglar. Alltså igår natt / morse så hade jag en mardröm. Man brukar ju inte komma ihåg alla detaljer när det gäller drömmar och det kommer jag inte ihåg nu heller. Det enda jag kommer ihåg är att jag drömde att alla mina naglar hade blivit saborterade. Herregud är det nog många som tänker nu. Det är väl inge farligt. Nä självklart inte. Men mina hade gått av så långt så all alla blödde. Tror tom att fingertipparna blödde. Och så vaknade jag och händerna flög upp från täcket. Inga blödande händer självklart. Ha ha !

Sen är det så att när jag går och gör mina naglar så vet jag oftast inte vilken färg jag vill ha. Jag har ju en tjej som alltid gör mina naglar och hon har så bra fantasi och snappar upp nyheter och annat överallt. Men imorse när jag också vaknade så tänkte jag bara ; grå ! Och det fick det bli.

Naglarna

naglarna

Jag valde alltså grå färg och sen hittade Nina på resten som blev svarta streck som blev “cromade”, silverblad och glitter. Det är alltid svårt att ta kort själv på naglarna så att allt syns.

Så detta får bli månadens naglar och så får vi se vad det blir nästa månad. Får se om jag bestämmer mig för någon färg. Har ni nån färg till februari som ni tycker att jag ska göra? Jag är blek om händerna så att jag ska ha ljusa färger som rosa till exempel fungerar inte.