Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Provar att spara

Man måste ju testa

I morse åkte Christer iväg extra tidigt för att jobba. Han hade nått jobb inne i Gamla Stan och där kan det ju vara bökigt att parkera även om dom har parkeringstillstånd. Så jag har också varit i farten tidigt i dag. Det är ju fredag och då vill man ju ha en härlig eftermiddag och kväll !

Jag ska spara

När jag gick ut på altanen och tog min andra kaffe passade jag på att fixa det sista som jag inte tog hand om tidigare. Och då stod ju där två stycken plantor kvar. En basilika som jag skördat det mesta av så den fick gå i sopen.

Och sen stod där min chiliplanta som jag skördade en del frukt ifrån.

spara

Jag tog tag i plantan och kände vemod mot att kasta hela plantan, så jag gjorde inte det. Jag ställde in den på bänken i köket istället. Det satt ju tom frukter kvar på plantan.

spara

Datorn togs fram och jag googlade lite – man kan ju faktiskt spara chiliplantor så det ska jag göra nu så får vi se om den blir större nästa år. Varför inte testa istället för att kasta ?!

Fredag

Nu har jag diskat undan lite som var kvar, tvättmaskinen och torktumlaren jobbar lite och jag känner mig nöjd över nedervåningen. Jag skrev ju igår att jag tagit hem lite saker från mamma som nu är undanplockat.

I dag ska jag fortsätta med övervåningen som jag började med i går kväll. Vi har ju koncentrerat oss på undervåningen den sista tiden och nu i höst ska vi ta tag i övervåningen. Allrummet där killarna sover på nätterna ska både få nytt målat golv och väggar. En hylla ska bort och mammas hylla som vi köpt ska in.

Sen ska jag börja förbereda lite i Nathis rum som vi ska göra som ett extra- / gästrum. Och skulle Nathis komma förbi har hon ett fint rum att sova i.

Jag ska ta en sväng till mammas lägenhet också efter lunch typ. Kolla om det där papperet från banken kommit som vi väntar på inför bouppteckningen.

Lämna ett svar

Till startsidan