Bak - Kaffebröd, Naglar, Vardagsliv

Hur klantig kan man vara?

Det gäller ju bara att läsa ordentligt

Ibland kan man ju bli galen på sig själv. Speciellt när man inte läser ordentligt. Och det gjorde jag när jag och Christer var på Ullared innan jul. Läste inte ordentligt alltså. Hur klantig kan man vara? Jag skulle nämligen passa på att köpa med mig bakplåtspapper hem då det går ju åt en del av det. Nått jag fått från mamma tror jag. Ha ha ! Lägger det i former och på plåtar när jag bakar till exempel. Så när jag bakade i torsdags på dan la jag papper på plåtarna och bullarna på. Men när dom var klara så satt dom fast och jag var tvungen att använda en kniv för att få bort dom.

Hur klantig kan man vara?

När jag sen gav bort lite papper och samma sak hände vid ett brödbak var jag tvungen att läsa på förpackningen och sig då att jag köpt smörgåspapper och inte bakplåtspapper. Och vem använder det idag? Inte jag i alla fall. Så dom åkte i soppåsen på en gång så jag inte använder dom av misstag.

Min vecka

Veckan har varit en blandad kompott av saker. Måndagen startade i och för sig lugn, men på tisdagen tog jag mig en tripp till Uppsala och träffade Anne som är min “bloggmamma” på Blogbiz.se och som jag jobbar tillsammans med. Hon skriver också på Veckomagasinet.com också. Det kommer bli lite mer skrivande nu när jag har öppnat min enskilda firma Berghsliljan. På onsdagen så fixade jag till mina naglar och denna gång blev det blogg och silver.

Hur klantig kan man vara?

Sen på torsdagen så bakade jag bland annat mina bullar som blev sådär på grund av pappret. Men jag ville ha någonting att bjuda på då Christer och jag hade middagsbesök på kvällen. Men jag gjorde lite mer bullar på lördagen och då i muffinsformar precis som recept gav förslag på. Bullreceptet gjorde jag efter Fredriksfika.allas.se och om man söker efter “Kanelbullar som på café“.

Hur klantig kan man vara?