Mat - Kyckling, Pyssel - Pärlor, Vardagsliv

En vecka hemma och nu ut

Alla dagar är olika

Den senaste veckan har jag varit hemma för det mesta. Planerat lite, ordnat med saker som jag inte gjort och handlat lite. Men jag har också tagit det lugnt och kopplat av med sånt som jag tycker om att göra. Ibland så tycker man att man har hur mycket tid som helst, och ibland så känns det som om man inte hinner någonting. Det är väl väldigt konstigt. Men om man inte har ett arbete att åka till varenda dag så kan man ta en timme i taget eller en dag i taget. Och det är väl det jag har gjort. Och alla dagar är faktiskt olika. Man kan vilja göra så mycket ibland medans ibland har man inte lust att göra någonting. Och igår var det en sån där dag när jag inte ville göra någonting. Och då gjorde jag bara såna där saker som jag ville. Jag pärlade, tittade på tv men gjorde kanske nån nytta också. Som att ta hand om tvätten. Men nu har jag haft en vecka hemma och nu ut några dagar är planerat.

En vecka hemma och nu ut

Jag har provat lite kläder inför morgondagen för imorgon ska jag åka till Kistamässan och stå på lastgården och ta emot alla utställare. För imorgon är det inflyttning inför mässan som kommer att vara under onsdag och torsdag. Och eftersom det är kallt ute gäller det att vara påklädd ordentligt. Men vi har fått både skor med tåhätta och såna där gula jackor som jag har glömt bort namnet på just nu.

En vecka hemma och nu ut

Eftersom dom är ganska stumma och man står i många timmar så har jag köpt gele sulor som jag har lagt i. Så nu hoppas jag på att jag inte kommer att ha trötta fötter imorgon kväll. Ursäkta hundhåren som ligger runt omkring på golvet. Jag ställde skorna på golvet när jag tog kortet och det syntes inte då. Ha ha ! Men så är det väl att ha hund.

Toalett tavlan är klar

Jag skickade efter en pärl tavla för länge sedan som jag började på. Och ovanpå själva underlaget så sitter det tunn plast. Och den gick inte att ta bort så jag skrev ett mail till sidan jag beställde den hos med bilder och jag fick en ny. Men nu är den klar. En mops som sitter på toaletten passar ganska bra att sätta in på väggen på vår toalett.

En vecka hemma och nu ut

En god kyckling rätt

Jag fick tips om en god maträtt av Michis som vi nu har testat och den kommer vi att göra om. En sån där god, lite klibbig rätt som man kan ha till ris eller vad man nu vill. Vi tog ris. Det finns en hel del recept på orange chicken och jag vet inte hur jag hittade detta riktigt. Men dom borde vara snarlika. Mitt hittade jag på hemmanytt.se/recept/orange-chicken-apelsinkyckling/ och har ni inte provat att göra denna så tycker jag ni ska göra det. Eller efter något annat recept. Många har sesamfrön på, men jag är inte ett så stort fan av dom där hårda fröna.