Trädgård

Smått och gott

Nya morgonrutiner

Sist jag skrev så berättade jag att det har varit en del gjort när det gäller mitt växthus. Det har blivit lite smått och gott där inne. Även om jag inte jobbar så går jag upp varje morgon mellan fem och halv sex när det är tyst ute och det bara är fåglarna som är vakna. Nu när jag går upp på morgonen så tar jag med mig kaffet och öppnar upp fönstren och tittar hur allt växer. Hundarna får en morgonstund i trädgården under tiden innan dom får mat. En fridfull morgonstund alldeles för mig själv.

smått och gott

Det blir mer smått och gott

Även om både tomater, gurka, squash och annat växer så kan jag inte låta bli att så mer. Varför inte egentligen? Då kommer det att komma upp senare i sommar och sen kan det fortsätta växa inne. Det står ju mer och mer om det ute på nätet-att odla inomhus året runt med rätt ljus och värme. Så det ska jag nu försöka mig på. Det jag lärt mig på vägen är att jag kommer att märka allt så jag vet vad som kommer upp och vad som ska göras och inte.

smått och gott

Poolen har ju kommit upp och dom senaste dagarna har det ju varit rejält varmt. Vattnet har hunnit bli riktigt varmt det också och igår när jag pysslat ute i trädgården blev det en hel del dopp under dan.

Nu ser vi framåt

Sen sist har jag också gjort en del annat utanför huset också. Ett möte som innebar slutet på en upprivande situation är klar och nu kan jag lägga den åt sidan. Att ha en massa saker över sig som man inte kan rå på och som ställer en massa frågor är inget som jag önskar någon annan. Nu är det gjort och jag blickar istället framåt. Ha en skön sommar med mycket sol-hoppas jag-bad och träffa människor som man kan umgås med och ha kul tillsammans med.