Mat & bak, Vardagsliv

Planera inför nästa år

December och nu gäller det att sätta fart

Så var man här då. Sista passet med FRAM bemanning på Kistamässan är avklarat och nu tar ett nytt bemanningsföretag över. Hur det kommer att bli har jag inte en aning om så jag håller på och tittar på jobb som förhoppningsvis är lite säkrare. Så man vet när man ska jobba och hur mycket. Just nu är det ju inte så säkert att söka jobb men det är bara att kämpa. Jag behöver inte ens jobba heltid.

Vad har hänt sedan sist?

Det har väl inte hänt så mycket egentligen sedan sist men ändå så har det hänt saker. Hänt och hänt kanske är fel ord men det har varit någonting varje dag i alla fall.

 

Första advent har varit och vi sköt på den en dag då min planerade lördag att julpynta inte blev av. Jag låg i soffan hela dan och gick och la mig tidigt då jag inte mådde bra och hade en förkylning på gång. Det var tur att det var på lördagen jag inte mådde bra och inte i fredags då jag och Christer var på julmiddag och såg sedan RAW på Hilton Hotel i Slussen.

 

Kirsty Armstrong var grym och presenterade standup komikerna.

Nour al Fakir var också med denna kväll.

Planering inför julen

Idag blir det till att fortsätta julpynta lite samtidigt som jag planerar lite inför julmat och bak. För bakning har jag hunnit med lite, men mer ska det bli. Julgodis, sill och lussebullar. Det är bara att sätta fart.

 

 

Det blev ett lite hattigt inlägg det här, men för att det inte skulle bli för långt så fick det bli så här.