Vardagsliv

Det var inte planerat

En del åkande, men kul var det

Denna vecka skulle jag ha varit hemma men det var inte planerat att bli som det blev. Men det blev en hel del gjort istället även om det blev en del körande. Dessutom kul när det händer saker som man inte har planerat alls. Men det är en smaksak och vad man tycker är kul eller inte. Jag tycker ju att det är kul att det händer saker hela tiden och nu har jag också planerat lite höstaktiviteter jag ska göra under höstan. När jag hinner.

Det var inte planerat

Förra veckan när jag jobbade planerade jag lite vad jag skulle göra denna vecka. En del av dom sakerna har jag inte hunnit eller gjort då det blev några oplanerade besök här och där. Men det hinns med senare. Det är ju inte så att någon tar ifrån mig mina planer precis. En utav sakerna som jag planerat och längtat efter var att flytta vår soffa och göra lite mer plats. Det har jag i alla fall gjort då jag ändå var hemma en hel dag. Jag hade ingen bil en dag då vi lämnade in bilen för att få dragkula monterat. Resultatet blev riktigt bra och jag passade också på att måla några krukor så dom passade bättre in i vardagsrummet.

inte planerat

En sak som inte var planerat var att jag köpte nya kuddfodral till kuddarna på altanen. Det som var planerat var att åka till Ikea och köpa en ny lampa som Christer vill ha vid soffan när han läser. Den vi har eller hade kanske jag ska säga nu var jättegammal, sönder och passade inte ens in i rummet. Kuddfodralerna hamnade också i min väska då dom sålde ut dom för 9 kronor styck då dom skulle utgå. Jag passade på att köpa 10 stycken ifall nån går sönder eller blir förstörda.

Lite mer besök

Det har också blivit lite besök på olika centrum och hundarna har också blivit vaccinerade. När man ändå är ute på ärenden kan man passa på att köpa saker såsom ljus, sköljmedel och andra saker som man behöver hem.

inte planerat
Det mörkare på den bruna tröjan är min hand som speglar av sig från lampan i taket.

Jag brukar inte köpa så mycket kläder till mig själv men någon som jag har ont om är lite tjockare sköna tröjor till höst och vinter. Den ljusa / gråa tröjan är från Lager157 och är supermjuk och skön. Byxorna likaså. Och där är jag lite ovan som brukar ha lite smalare byxor. Nu har jag köpt mig ett par byxor som är lite luftigare och jättesköna. Den bruna “oversize” tröjan kommer från HM och är också superskön. Dessa är att rekommendera om ni är intresserade.

Imorgon är det fredag och jag har inget planerat. Det är så skönt. Undrar om man vågar säga så.